Crown Revolution

Crown Revolution Komplet 5/8tommer. System
Et nyt, dedikeret udhule systemet fra Crown håndværktøj.

  •  2.200,00 DKK
Lagerstatus: Ikke på lager
Vælg antal:   

  
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

Crown Revolution Komplet 1/2tommer. System
Et nyt, dedikeret udhule systemet fra Crown håndværktøj.

Revolution Komplet leveres med et stort udvalg af kryogenisk behandlet (for bedre slidstyrke) kuttere for at dække en bred vifte af arbejde og er mere omfattende end noget lignende system, vi har set på markedet endnu til meget overkommelig pris.

Leveres med en messing håndtag belagt med komfortable skum greb og messing sidehåndtag (som også kan bruges i  ende som en modvægt), revolutionen Complete også kommer med en kutter Extender (for at arbejde videre under fælge og kurver) og 16mm ( 5/8 ") spændetang.


Et 10mm (3 / 8 ") spændetang fås som ekstraudstyr til montering af andet tilbehør.

Systemet er vist og leveres med to REV11 Super Ring kuttere en monteret på 16mm aksel.

Denne traditionelle ring fræser bruges sammen med koniske, messing Micro Bevel (medfølger), som kan justeres til at begrænse størrelsen af ​​spåner. Micro Bevel har et mærke på undersiden for at vise den maksimale skæredybde og justeres med unbrakonøgle medfølger.

I modsætning til nogle systemer, afbøjer Micro facet af spåner, så de ikke kan passere igennem ringen og dermed undgå tilstopning fælles med nogle systemer.

Andre leveret kuttere er REV12 - Heart Skraber, det REV13 - Egg Skraber, det REV19 - Fat Key Ilder og REV15 - Long Key Cutter.

Disse er skraber kuttere og på vores forsøg fungerede perfekt lige fra pakken med fabrikken jorden vinkel.

En messing skarphed stick REV09 er også tilgængelig for at holde kuttere til slibehjulet til slibning fås også som ekstraudstyr

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Produkter Produkter